برنج دودی چیست ::: همه ما اسم برنج دودی را شنیده ایم و به احتمال زیاد
برای یک بار هم که شده آن را امتحان کرده ایم.
برنج دودی هم مثل ماهی دودی یا هر ماده غذایی دودی دیگر به صورت تفننی
و هر از گاهی استفاده میشه و مصرف روزانه نمی باشد.
البته شاید بعضی ها کلا از طعم این نوع برنج خوششان نیاد و اصلن از آن استفاده نکنند.
و برخی دیگر از آن به عنوان یک
ما برای کسانی که دوست دارند بدانند برنج دودی چیست و به چه نوع برنجی
دودی گفته میشود مقاله ایی با این مضمون آماده کرده ایم.
جالب است بدانید در قدیم برای ضدعفونی کردن و از بین بردن قارچ و باکتری
مواد غذایی آن را دودی میکردند و آن را برای مدت زمان بیشتری نگه میداشتند.
ولی الان دیگر برای این امر ماده های غذایی را دودی نمیکنند
فقط برای تنوع عطر و طعم آن اینکارو رو میکنند.
نحوه دودی کردن برنج :
معمولا برای اینکار یک اتاقک است که در آن خرده های چوب
( که خیلی مهم است این چوب ها چوب های رنگ شده و چوب کاج نباشد ) را آتش میزنند
در حدی که فقط دود کند کیسه های برنج را آویزان میکنند. و دود را به سمت
برنج هدایت میکنند تا برنج طعم دودی بگیرد.
باید دقت داشت که برنج باید به روش سالم دودی شود تا سرطان زا نباشد .
اگر با چوب های رنگ شده و دارای مواد شیمیایی یا چوب هایی مثل درخت کاج
که بو و اسانس زیادی دارند دودی شود مضر می باشد.
بهتر است برنج دودی را از فروشگاه های معتبر تهیه فرمایید تا نسبت به سلامت آن مطمئن تر باشید .
در هر صورت خوردن برنج دودی بیش از یک بار در هفته توصیه نمیشود و بهتر است
در کنار آن از سبزیجات هم برای میل کردن استفاده نمایید.
برنج جینگاسر فروشنده بی واسطه برنج دودی در تهران در خدمت شما عزیزان می باشد .